Informatie

Crap from a Cult Collective is een fotoclub voor iedereen, jong en oud.

We verzamelen wekelijks op woensdagavond om 20h30 aan het clublokaal te Ruisbroek om te gaan fotograferen. In samenspraak met onze leden stellen we een agenda op, zodat iedereen zich kan voorbereiden tegen de clubavond. De meeste vormen van fotografie komen zo aan bod, heel regelmatig rond thema's die je anders nooit zou doen.

Als lid van Cult Crap Collective kan je gratis workshops volgen gegeven door clubleden die de materie aardig beheren. Ieder lid heeft de mogelijkheid om zelf een workshop te organiseren, een van de hoekstenen en succes van onze club is overdracht de van kennis. Heb je een vraag er, is wel iemand die het antwoord kent.

Ieder jaar organiseert de fotoclub een tentoonstelling, waar je je beste werk van het afgelopen jaar kan tonen. Het is geen verplichting, al vinden we dat iedereen wel iets heeft om te laten zien.

Wens je je graag aan te sluiten bij onze groep, maar ben je niet echt zeker, je kan eenmalig één maand met ons mee alvorens je al dan niet beslist om lid te worden. meer informatie vind je hier.